söndag 7 december 2008

adventskalender med philip lilienhöök

på grund av en äkta raketfylla med start redan på brunchen blev det ingen lucköppning igår. jag ber ödmjukast om ursäkt för denna fadäs och lovar att det inte ska upprepas.


6-7 december 2009

dagens look

söndag idag och vad passar bättre på söndagspromenaden på djurgården än denna schöna look. för att uppnå önskad effekt bör du hejdlöst blanda olika rutor och slänga in en och annan rand. rocken är ju ett oumbärligt plagg och gör sig såklart på söndagspromenaden oavsett färg och mönster. men för att få rätt brittiska spatserar-känsla så är rutor ett måste. viktigt för hela looken är att det är fantastiskt genomtänkt utan att det syns.



dagens köp
söndagar är vilodagar. och även en dag helt vigd åt återhämtning. att bygga upp kroppen igen inför ny härlig vecka. här gäller det att ladda upp med all tänkbar mat och dryck och sen bara slänga på några schöna avsnitt entourage. oerhört viktigt är att dricka mycket för att uttorkningen inte ska bli total efter helgens slitiga festkvällar. en safe smoothie är en riktig life-saver. bara o hiva i valfri frukt i lite vaniljyoghurt och sen känna hur kroppen sakta men säkert tar sig upp på topp igen. awesome.

må väl! philip

Inga kommentarer: