måndag 1 december 2008

adventskalender med philip lilienhöök

kamrater!
tiden är inne för att introducera ett nytt element på denna eminenta sida och äran att göra denna, något säsongsbetonade, serie av inlägg har påbragts mig. härmed presenteras adventskalender med philip. varje dag fram till julafton visar jag dagens mest oumbärliga look och dagens mest oumbärliga köp. håll till godo!


måndag 1 december 2009

dagens look

vi inleder årets adventskalender med en ödmjuk look. helt enkelt frackskjorta och röda hängslen. frippan är på plats och flugan antingen i väntan på att bli knuten eller alternativt lös på grund av en schön champagne-fylla. en statment-look som gör sig särskilt bra nu i julbordstider men som även funkar till grabb-middagen. klockrent.

dagens köp

klassiskt schön oljerock från barbour. nånting som var man borde ha i sin ägo och som är en självklar följeslagare i de flesta situationer i livet. allt från jakt på ägorna, middag med flickvännen eller promenad på djurgården till utekvällen på stureplan eller i london. oumbärlig enligt philip. att den sedan får oss att se ut som en lord från allas vårt favoritland storbritannien gör ju bara det hela ännu mer schtek.

må väl! philip

Inga kommentarer: